sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Totul despre genele false




Acesta este primul articol, dintr-o serie mai lunga de articole, dedicate genelor false, vazute si analizate din toate unghiurile. Asa ca, m-am gandit sa incep sa scriu despre gene false adresand intrebarea ce pare a fi prima care ne vine in cap la inceputul unei discutii despre gene false: cu sau fara?

Desi aproape toate ne-am nascut cu un set de gene care sa ne incadreze frumos ochii, unele dintre noi le avem mai lungi si/sau mai dese iar altele nu. Dar cu siguranta toate ne dorim sa le avem cat mai lungi, mai dese, mai curbate. Rimelul si alte cosmetice de pe piata pot ajuta la o alungire si ingrosare a genelor noastre naturale, dar cateodata efectul nu e atat de intens pe cat ne-am dori noi sau uneori imposibil cu doar ce ne-a dat natura. Genele false ne pot oferi exact intensitatea privirii pe care ne-o dorim la un moment dat. 

Genele lungi si dese fac ochii sa arate mai mari, mai senzuali, mai seducatori, atragand atentia asupra lor. Din cand in cand, fiecare femeie isi doreste un look glamorous pentru o ocazie speciala, alteori sa arate superb cu un machiaj discret sau chiar fara machiaj. Din fericire civilizatia moderna a inventat genele false, oferindu-ne astfel posibilitatea de a avea acces rapid la ceea ce ne dorim, atunci cand ne dorim. Tocmai de aceea nu veti vedea vedeta pe covorul rosu care sa nu poarte gene false. Vincent Longo make-up artist zicea: "cel mai bine pastrat secret in machiaj sunt genele false". Nimic nu face mai repede o femeie sa arate glamorous, decat o pereche de gene false. Daca iti acorzi timpul necesar sa inveti cum sa le aplici corect, nimeni nu-si va da seama ca nu sunt ale tale. 

Sunt putine lucruri care sa nu recomande genele false. Unele femei pot fi alergice la latexul din adeziv, dar chiar si in aceste cazuri exista adezivi special facuti sa inlature acest inconvenient. Daca aveti ochi sensibili s-ar puteasa va deranjeze genele false deoarece ochiului ii trebuie ceva timp (in medie 15 minute) sa se acomodeze cu noua "greutate". Lipsa de rabdare...trebuie sa exersezi ca sa-ti iasa perfect. Amintiti-va de primele dati cand v-ati machiat... 

Daca e sa uitam pentru o clipa dorinta de mai mult si mai bine care ne indeamna de obicei sa folosim genele false, sunt cazuri in care ele fac diferenta intr-un mod mult mai stringent. Dupa cum se stie lupta impotriva cancerului aduce multe femei in ipostaza de a pierde o mare parte din par deci si din gene. In aceste cazuri genele false dau sansa unui aspect normal, oferind si confortul psihologic de care e atata nevoie in astfel de situatii. De asemenea daca genele sunt scurte, tocite sau cu goluri intre ele, genele false sunt o reala solutie pentru a obtine ochi frumosi. In toate aceste cazuri, genele false tip banda, dar cu banda transparenta sau genele individuale, sunt solutiile ce-ti pot oferii un aspect natural, readucand frumusetea privirii. 

Impartind genele false in doua mari categorii ele sunt: gene false intregi (tip banda) si gene individuale. Pe larg despre tipurile de gene vom vorbi in articole viitoare. De obicei cu genele intregi obtinem un aspect mai dramatic al ochilor, mai seducator, iar cu cele individuale (ele inserandu-se printre genele naturale) obtinem un aspect mult mai natural. 

Cand alegem genele false mai intai trebuie sa decidem ce efect dorim sa otinem si plecand de la asta alegem tipul de gene. De exemplu daca dorim un subtil accent sofisticat alegem cateva gene individuale plasate la coltul exterior ochiului. 

Cu un pic de grija genele false pot fi folosite cu succes in nenumarate reaplicari. Ele ofera acel extra pe care fiecare femeie si-l doreste. In final singura limita este fantezia noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu